Kamphorst, Kamphorst & Kamphorst: een echt familiebedrijf

Wij nemen u werk uit handen 

Wij nemen u veel werk uit handen op financieel- en administratief gebied tegen een aantrekkelijk tarief. Wij verzorgen uw financiële administratie bij ons op kantoor of - indien gewenst - op locatie. 

 

Wij werken met u samen: digitaal boekhouden

Digitaal boekhouden is de toekomst. Het biedt heel veel mogelijkheden om in samenwerking met de klant de administratie te onderhouden. De klant maakt een foto van een bon via de app. De klant kiest: zelf verder verwerken of uitbesteden. Echt maatwerk dus. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Wij verzorgen uw belastingaangifte 

Met behulp van de modernste administratieve software (SnelStart voor het MKB)  boeken en verwerken wij uw boekhouding, inclusief het indienen van de daaruit voortvloeiende aangifte omzetbelasting. Eventueel aansluitend met maand- of kwartaalrapportages. 

Wij kunnen u tijdelijk ondersteunen als er iemand ziek is 

Ook zijn wij inzetbaar als interim professional op locatie wanneer u een administratieve achterstand heeft opgelopen, u of een medewerker langdurig uitgeschakeld is door ziekte of verlof of als er tijdelijk externe expertise gewenst is. 

Wij laten u graag minder belasting betalen

Wij denken graag met onze klanten mee. Zo brengen we u op de hoogte van de laatste wijzigingen als gevolg van wet- en regelgeving. Ook brengen wij individuele klanten op de hoogte als er kansen liggen. Kleine moeite, groot plezier en …. minder belasting betalen!  

 

Wij schenken u graag een kopje koffie in

Vraagt u zich af of u misschien teveel belasting betaalt, denkt u dat u niet voldoende gebruik maakt van aftrekposten of twijfelt u nog om de boekhouding uit te besteden? Kom eens vrijblijvend kennismaken in ons kantoor aan de Nieuwe Wetering in Beemte Broekland (Apeldoorn Noord). Wij schenken u graag een kop koffie of thee in!