Kamphorst, Kamphorst & Kamphorst: een echt familiebedrijf

Kamphorst Administraties bestaat uit Thea Kamphorst en haar zonen Stefan en Sander Kamphorst. Passie voor cijfers en getallen zitten in hun genen!

 

Boekhoudingen en belastingzaken

Thea Kamphorst-Hendriks richtte Kamphorst Administraties op in 2006. Met twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven is ze een echte allrounder als het gaat om een goede boekhouding en een specialist in belastingzaken. Sinds 2011 is Thea register belastingconsulent, aangesloten bij de Register Belastingadviseurs. 

 

B.V. structuren

Stefan Kamphorst is in 2011 in de zaak gekomen en daarmee werd Kamphorst Administraties een v.o.f. Stefan is een jonge en ambitieuze financieel professional. Hij is in het bezit van Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en heeft werkervaring opgedaan bij een accountantskantoor in Apeldoorn. Sinds medio 2015 is Stefan register belastingconsulent. De kleinere B.V. en holdingstructuren hebben zijn bijzondere belangstelling. 

 

Compleet team


Met de komst van Sander Kamphorst is per 1 juli 2017 het team compleet. Sander heeft jarenlange ervaring in de administratieve dienstverlening. Deze ervaring gaat hij nu inzetten in de samenwerking binnen Kamphorst Administraties. Sander gaat zich richten op het administratieve voorwerk, zodat Stefan en Thea hun focus kunnen leggen op de fiscale aspecten van het werk: het opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting. 

 

Specialiteiten

Kamphorst Administraties is gespecialiseerd in MKB, ZZP, BV's en holdingen. De Kamphorsten hebben kennis van meer dan twintig boekhoudprogramma's. Ze zijn ook inzetbaar als interimmer om tijdelijk ondersteuning en/of advies te bieden.

 

Vallen de accountantskosten u tegen? 

Neem dan eens contact op met ons en laat ons een offerte uitbrengen voor de werkzaamheden. De kans is groot dat we u verrassen!