Vanaf 1 juli 2017 komt Sander Kamphorst het team versterken

Kamphorst, Kamphorst en …. Kamphorst!

Vanaf 1 juli 2017 komt Sander Kamphorst het team van Kamphorst Administraties versterken. Hiermee is het bewijs geleverd: passie voor cijfers en getallen zit in de genen!

Kamphorst Administraties is in 2006 opgericht door Thea Kamphorst-Hendriks. In 2011 kwam zoon Stefan Kamphorst in de zaak en vormden zij samen de Vof Kamphorst Administraties. Deze samenwerking wierp haar vruchten af. Klanten uit het MKB uit de wijde regio weten de weg naar ons te vinden en sinds enige tijd moest er zelfs een klantenstop worden ingevoerd!

 

Wie doet wat?

Sander Kamphorst is de oudste zoon van Thea en dus ook de oudere broer van Stefan. Sander heeft jarenlange ervaring in de administratieve dienstverlening. Deze ervaring gaat hij nu inzetten in de samenwerking binnen Kamphorst Administraties. Sander gaat zich richten op het administratieve voorwerk, zodat Stefan en Thea hun focus kunnen leggen op de fiscale aspecten van het werk: het opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiftes inkomstenbelasting.

Klantenstop opgeheven

Door deze efficiënte samenwerking kunnen we de ingevoerde klantenstop weer opheffen en zijn nieuwe klanten weer van harte welkom!